BBQ

BBQ-vlees van een ambachtelijke slager nabij Ede

Wilt u graag BBQ-vlees kopen van een ambachtelijke slager in Lunteren, nabij Ede? Voor een complete BBQ bent u bij Topslagerij Ab van Leeuwen aan het juiste adres. Een heerlijke avond lang genieten lukt pas echt goed met ons voortreffelijke BBQ-assortiment.

Onze slagerij voorziet u van heerlijk BBQ-vlees van hoogwaardige kwaliteit. Wij hebben u diverse soorten vlees te bieden, zoals: steaks, spareribs, worsten, burgers, vleesspiezen, groot vlees en meer! Welk vlees is uw favoriet?

Smakelijke salades, sauzen en stokbrood maken uw feest compleet!

 

BBQ-vlees, zoals BBQ-steaks, van de ambachtelijke slager in Lunteren

Geniet van de beste kwaliteit BBQ-vlees, zoals BBQ-steaks, van onze slagerij in Lunteren.

Biefstuk gemarineerd (7)
Boerenspies (2)

Ruim assortiment rubs, sauzen en allbrine

Wist u dat onze slagerij diverse prijzen en bekroningen heeft ontvangen voor de smaak en kwaliteit van onze producten? Dit proeft u natuurlijk ook bij ons BBQ-vlees.

Naast diverse soorten barbecuesauzen bieden wij u een ruim assortiment unieke rubs van Grate Goods. Een rub is een mengsel van gedroogde kruiden en specerijen om vlees of vis mee op smaak te brengen. Iedere BBQ-rub heeft een eigen unieke smaak, die past bij verschillende gerechten. Ook Allbrine, de traditionele pekel voor de barbecue hebben wij in ons assortiment. Allbrine pekel brengt de oude conserveermethode naar de moderne barbecuekeuken, waarmee u de smaak, malsheid, sappigheid en structuur van vlees, gevogelte, kip of vis optimaliseert.

Van rundvlees en varkensvlees tot lamsvlees, kalfsvlees, wild en gevogelte; wij hebben het allemaal voor u. Welk vlees legt u binnenkort op de barbecue?

Koop uw vlees bij onze slagerij

Voor het beste BBQ-vlees en voortreffelijke BBQ-steaks kunt u uitstekend terecht bij Topslagerij Ab van Leeuwen uit Lunteren. Wij bieden als ambachtelijke slager smaakvol en verantwoord vlees aan, waarmee uw BBQ gegarandeerd een feest wordt. Als topslager weten wij alles over vlees en hebben wij veel kennis. Bij ons profiteert u van (h)eerlijk vlees van Topkwaliteit!

Webshop of ophalen in de winkel

Wilt u voor de feestdagen, verjaardag of een andere speciale gelegenheid genieten van ons overheerlijke BBQ-vlees? Kom dan langs in onze slagerij aan ’t Nieuwe Erf in Lunteren, wij adviseren u graag. Voor meer informatie kom langs in onze winkel, wij adviseren u graag.

Voor meer informatie, vragen of bestellingen neemt u contact met ons op door te bellen naar 0318 - 484938 of door een e-mail te sturen naar info@topslagerijabvanleeuwen.nl. Vanaf heden is het ook mogelijk om een online bestelling te plaatsen in onze webshop.