Belegde broodjes

In onze ambachtelijke slagerij in Lunteren bakken we dagelijks de lekkerste belegde broodjes ideaal voor uw lunch, vergadering of zomaar tussendoor.

Zin in een bolletje of pistolet? Onze belegde broodjes zijn vers, ambachtelijk en vol van smaak. Wij hebben een uitgebreid assortiment vers belegde broodjes voor u.

Onze luxe broodjes worden in onze bake-off oven vers afgebakken. De bolletjes en pistolets worden belegd met een ruime keuze aan bekroonde vleeswaren of een heerlijke bal gehakt uit eigen keuken, warme grillworst of huisgemaakte salades.

belegde broodjes
belegde broodjes 2 (2)

Online bestellen

Zin in een heerlijk vers belegd broodje van topslagerij Ab van Leeuwen? Wij hebben een uitgebreid assortiment. Via de webshop of telefonisch geeft u eenvoudig en snel uw bestelling door, of u komt langs in onze slagerij. Voor 09:30 uur besteld is vanaf 12 uur bezorgd. En wist u dat wij de broodjes GRATIS bezorgen?

Alvast eet smakelijk!

Webshop of ophalen in de winkel

Bent u benieuwd naar belegde broodjes van topslagerij Ab van Leeuwen? Kom dan langs in onze winkel, wij adviseren u graag. Voor meer informatie, vragen of bestellingen neemt u contact met ons op door te bellen naar 0318 - 484938 of door een e-mail te sturen naar info@topslagerijabvanleeuwen.nl. Vanaf heden is het ook mogelijk om een online bestelling te plaatsen in onze webshop.