Dagverse maaltijden

Heerlijke dagverse huisgemaakte maaltijden

Heeft u geen zin om te koken? Kies dan voor het gemak en de heerlijke smaak van een van onze maaltijden! Een verse huisgemaakte maaltijd. Naast ons topkwaliteit rund- en varkensvlees, kip, BBQ-vlees en groot BBQ-vlees kunt u bij Topslagerij Ab van Leeuwen in Lunteren ook uitstekend terecht voor heerlijke dagverse maaltijden.

Wij bieden een groot assortiment met diverse kant-en-klaarmaaltijden aan. Heeft u geen tijd om te koken? Geen enkel probleem, wij hebben een smakelijke oplossing voor u! Ons assortiment is blijvend vernieuwend en wordt aangepast aan de seizoenen.

Veluwse-wildstoof-1
Signapore noedels met kip (3)

Al onze maaltijden worden bereid in eigen keuken

Al onze maaltijden worden bereid in onze eigen keuken in de slagerij in Lunteren. Onze maaltijden zijn eenvoudig thuis te verwarmen in de oven of magnetron. Kies de maaltijd die bij uw smaak past.

Wanneer u graag een dagverse maaltijd van onze slagerij in Lunteren wilt, heeft u verschillende opties om uit te kiezen. Onze huisgemaakte maaltijden bestaan onder andere uit: Hollandse stamppotten, Mediterrane pastagerechten en Indische rijstschotels. Ook wildstoofgerechten ontbreken niet in ons assortiment.

Onze maaltijden zijn verfijnd van smaak en gecombineerd met diverse groenten. Als topslager hebben wij veel kennis van vlees. Vlees dat niet alleen smaakvol, maar ook verantwoord is. Dat is hoe wij ons onderscheiden!

Ontvang een gratis maaltijd

Bij aankoop van elke dagverse maaltijd van onze topslagerij in Lunteren, ontvangt u een stempel op de speciaal ontworpen spaarkaart. Bij inlevering van een volle spaarkaart ontvangt u een gratis maaltijd!

Webshop of ophalen in de winkel

Wilt u genieten van onze heerlijke dagverse huisgemaakte maaltijden? Voor advies komt u gerust langs in onze slagerij aan ’t Nieuwe Erf in Lunteren, wij adviseren u graag.

Of bent u op zoek naar overheerlijk BBQ-vlees? Kom dan langs in onze winkel, wij adviseren u graag. Voor meer informatie, vragen of bestellingen neemt u contact met ons op door te bellen naar 0318 - 484938 of door een e-mail te sturen naar info@topslagerijabvanleeuwen.nl. Vanaf heden is het ook mogelijk om een online bestelling te plaatsen in onze webshop.