Hapjes en amuses

Het voorspel voor een heerlijke maaltijd

Zoon Arie is op de culinaire toer! Wist u dat Arie diverse kookworkshops heeft gevolgd bij Librije's Atelier van Restaurant De Librije in Zwolle? Dit restaurant met drie Michelinsterren, onder leiding van Jonnie en Thérèse Boer, kookt op eenzame hoogte in Nederland. Wij vinden het belangrijk om de fijne kneepjes van het vak te leren en ons blijvend te professionaliseren.

Al onze luxe hapjes en amuses worden in eigen keuken, bedacht, voorbereid en met een dosis liefde gemaakt om zo het allerhoogste niveau van kwaliteit en presentatie te kunnen waarborgen.

 

IMG_0592
IMG_6506

Ons hapjes assortiment bied u een ruime keuze aan mogelijkheden. Of het nu standaard hapjes zijn, luxe hapjes of amuses alles wordt in onze eigen keuken voor u gemaakt.

Creativiteit, lef en smaak, Bij topslagerij Ab van Leeuwen kunt u terecht voor feestelijke en smaakvolle hapjes en als het nog exclusiever mag zijn bieden wij u onze heerlijke amuses aan.

Een amuse is een klein gerechtje dat ervoor zorgt dat de smaakpapillen op gang komen voordat de echte maaltijd geserveerd wordt. Het woord amuse dankt zijn naam aan het Franse werkwoord ‘’amuser” dat staat voor genieten/amuseren, daar dragen wij als topslagerij graag ons steentje aan bij.

Webshop of ophalen in de winkel

Bent u op zoek naar een smaaksensatie? Bestel uw hapjes en amuses bij topslagerij Ab van Leeuwen in Lunteren, vlakbij Ede. Bent u nieuwsgierig geworden naar de hapjes en amuses van topslagerij Ab van Leeuwen? Kom dan langs in onze winkel, wij adviseren u graag. Voor meer informatie, vragen of bestellingen neemt u contact met ons op door te bellen naar 0318 - 484938 of door een e-mail te sturen naar info@topslagerijabvanleeuwen.nl. Vanaf heden is het ook mogelijk om een online bestelling te plaatsen in onze webshop.