Historie

Historie

Het slagersgeslacht Van Leeuwen

Sinds 1923 zit de familie Van Leeuwen in het slagersvak. De opa van Ab van Leeuwen, Barend van Leeuwen, begon zijn slagerij aan de Munnikenweg in Veenendaal.

Het slagersgeslacht Van Leeuwen is reeds vanaf 1960 een begrip in Lunteren. In 1960 opende vader Jan van Leeuwen zijn slagerij.

leeuwen-003

Dertien jaar later, in 1973, sloot hij om gezondheidsredenen zijn deuren en zoon Ab van Leeuwen werd chef-slager bij de plaatselijke Spar.

Op 17 juli 1985 heeft zoon Arie, die nu samen met Ab de slagerij heeft aan ’t Nieuwe Erf, de winkel geopend op de huidige locatie in Lunteren. De slagerij is in de afgelopen jaren regelmatig gerestyled. In de uitgebreide koeltoonbank kan een ruim assortiment gepresenteerd worden, tevens voldoet de modernisering van de slagerij aan de strengste voedselveiligheidsregels en hygiënevoorschriften.

Samen sterk

Dit alles om beter te kunnen inspelen op de culinaire eetgewoonten van de hedendaagse, moderne consument.  De visie van dit ambachtelijke slagersbedrijf is om de consument te verleiden met culinaire hoogstandjes op het gebied van rund- en varkensvlees, kip, gevogelte, wild en een geweldige worstmakerij.
De vertrouwde kwaliteit, al sinds jaar en dag het visitekaartje van de slagerij, is gegarandeerd!

Foto homepagina website

Webshop of ophalen in de winkel

Wilt u voor de feestdagen of een andere speciale gelegenheid genieten van heerlijk vers wild of ander vlees? Voor advies komt u gerust langs in onze slagerij aan ’t Nieuwe Erf in Lunteren, wij adviseren u graag.

Of bent u op zoek naar overheerlijk BBQ-vlees? Kom dan langs in onze winkel, wij adviseren u graag. Voor meer informatie, vragen of bestellingen neemt u contact met ons op door te bellen naar 0318 - 484938 of door een e-mail te sturen naar info@topslagerijabvanleeuwen.nl. Vanaf heden is het ook mogelijk om een online bestelling te plaatsen in onze webshop.