Kip

Wellfoort, 100% pure kip

Kiest u voor verse Wellfoort kip uit onze slagerij in Lunteren, dan kiest u voor 100% pure kip. Wellfoort kip is volledig vrij van antibiotica. De dieren hebben voldoende ruimte in de stal en krijgen het optimale voer, daardoor maken de kippen een gezonde en natuurlijke groei door. Dat is goed voor de kip en goed voor u, want dankzij vitale kip kunt u nog gezonder genieten.

 

Verse Wellfoort kip bestellen in Lunteren

Wilt u graag verse kip kopen uit onze slagerij, kom dan naar topslagerij Ab van Leeuwen in Lunteren! In onze slagerij kunt u heerlijke verse kip kopen en bestellen.
Bent u ook benieuwd naar de verse kip uit onze slagerij in Lunteren? We zien u graag in onze winkel.

 

Uw diverspartners | Arts divers

Productofoto-test2-_0003_Laag 1
IMG_9746

Wellfoort kipproducten

Bij Topslagerij Ab van Leeuwen in Lunteren kunt u diverse Wellfoort kip producten bestellen, zoals grillworst, kippeling, kipshoarma, gepaneerde kipschnitzels, kipwraps en nog veel meer. Onze slagerij heeft bovendien diverse prijzen en bekroningen gekregen en dat proeft u!

Bent u benieuwd naar de verse Wellfoort kip van onze slagerij in Lunteren?

Kom langs in onze slagerij aan ’t Nieuwe Erf om een heerlijk stukje Wellfoort kip te proeven en te kopen. Wij adviseren u graag.

Voor meer informatie, vragen of bestellingen neemt u contact met ons op door te bellen naar 0318 - 484938 of door een e-mail te sturen naar info@topslagerijabvanleeuwen.nl.