Rundvlees

De kwaliteit van vlees begint bij de inkoop.

Het rundvlees dat wij verkopen, komt van een vertrouwd adres uit de buurt: een boerderij waar wordt voldaan aan de strengste eisen op het gebied van voedselveiligheid en diervriendelijkheid. Rust, ruimte en respect voor mens, dier en milieu staan centraal.

Bij ons koopt u een stukje (h)eerlijk vlees van een boerderij uit de buurt dat ambachtelijk wordt bereid.

In onze slagerij verkopen wij uitsluitend rundvlees van vrouwelijk vee. Vlees van vrouwelijk rundvee is fijner van structuur, malser en iets vetter dan mannelijk rundvee. En vet bepaalt de smaak. Een vrouwelijk rund is dus lekkerder dan een mannelijk exemplaar. Het geeft dus een verschil in malsheid, maar ook in smaak. Daarbij komt dat vrouwelijk rundvee meestal op latere leeftijd wordt geslacht, nadat de koe gekalfd heeft. Daardoor is de smaak voller en rijper.

In onze slagerij hebben wij een ruime keuze in rundvlees, rundvleesproducten en specialiteiten. Ook kunt u als consument in onze slagerij uw wensen kenbaar maken.

Biefstuk gemarineerd (7)

Webshop of ophalen in de winkel

Wilt u voor de feestdagen of een andere speciale gelegenheid genieten van heerlijk vers wild of ander vlees? Voor advies komt u gerust langs in onze slagerij aan ’t Nieuwe Erf in Lunteren, wij adviseren u graag.

Of bent u op zoek naar overheerlijk BBQ-vlees? Kom dan langs in onze winkel, wij adviseren u graag. Voor meer informatie, vragen of bestellingen neemt u contact met ons op door te bellen naar 0318 - 484938 of door een e-mail te sturen naar info@topslagerijabvanleeuwen.nl. Vanaf heden is het ook mogelijk om een online bestelling te plaatsen in onze webshop.