Slagerij

Dé ambachtelijke slager in Lunteren

Bent u op zoek naar een ambachtelijke slager in Lunteren, in de buurt van Ede? Dan is Topslagerij Ab van Leeuwen hét juiste adres voor (h)eerlijk vlees waar u naar op zoek bent!Ons enthousiaste team medewekers staat dagelijks voor u klaar en zorgt voor kwaliteit en service.

Rund- en varkensvlees, kip, wild en BBQ-vlees, wij bieden u als Topslager kwaliteit en vers vlees. Ook voor ons ruime assortiment specialiteiten en hapjes & amüses kunt u bij ons terecht.

De dagverse levering van producten is een prachtige toevoeging voor een tevreden consument.

Wij zullen ons blijven professionaliseren om u een bijzondere smaakbeleving te garanderen.

_R8A7030
Houthakkersteak (3)

Kijkt u gerust eens in onze nieuwe webshop.

Als barbecue-specialist hebben wij een ruim assortiment BBQ-vlees, BBQ-groot vlees en unieke Grate Goods rubs en sauzen voor u.

Bij Topslagerij Ab van Leeuwen werken we vers en ambachtelijk en hanteren voor onze bestellingen via onze webshop een verwerkingstijd van minimaal 36 uur. Zo waarborgen we de kwaliteit en service die wij nastreven.

Wilt u graag een bestelling plaatsen op kortere termijn? Geen probleem, neemt u dan gerust telefonisch contact op met onze slagerij.

Topslagers Ab en Arie van Leeuwen en medewerkers wensen u graag tot ziens!

Webshop of ophalen in de winkel

Wilt u voor de feestdagen of een andere speciale gelegenheid genieten van heerlijk vers wild of ander vlees? Voor advies komt u gerust langs in onze slagerij aan ’t Nieuwe Erf in Lunteren, wij adviseren u graag.

Of bent u op zoek naar overheerlijk BBQ-vlees? Kom dan langs in onze winkel, wij adviseren u graag. Voor meer informatie, vragen of bestellingen neemt u contact met ons op door te bellen naar 0318 - 484938 of door een e-mail te sturen naar info@topslagerijabvanleeuwen.nl. Vanaf heden is het ook mogelijk om een online bestelling te plaatsen in onze webshop.