Specialiteiten

  • Weetjes

    Door het zelf uitsnijden van de varkens hebben wij het meest verse vlees voor de worstmakerij en zouterij.

  • Veel worstsoorten en vleeswaren zijn ambachtelijk en zelfgemaakt waardoor het hele traject van versheid, kwaliteit en smaak uitstekend beheersbaar is.

  • Ons runderrookvlees wordt door ons enkel licht gezouten en daarna ambachtelijk gerookt. Een klasse apart die door de consument zeer geprezen wordt.

  • Tijdens de wintermaanden wordt er balkenbrei gemaakt naar ouderwets recept, en onze met goud bekroonde en glutenvrije rookworsten, o.a. rund, kip, fijn en grof, worden op authentieke wijze bereid en gerookt.

  • De verse kipfilet van Wellfoort kip wordt enkel licht gepekeld, daarna gekookt en vervolgens ambachtelijk gerookt. Een topproduct voor op brood en in salades.

  • Voor partijen en feestjes hebben wij partypannen en plateaus gevuld met heerlijke warme en koude lekkernijen.

  • Een warm en koud buffet wordt geheel naar uw wensen samengesteld. Voor een Hollandse stamppot, een Indisch of Bourgondisch buffet bent u bij topslagerij Ab van Leeuwen aan het juiste adres.

IMG_0604
partypan groot

Specialiteiten

Partypan groot
Partypan klein
Het plateau klein 5-7 p
Het plateau middel 8-11 p
Het plateau groot 12-14 p
Indisch buffett vanaf 10 p
Bourgondisch buffet vanaf 10 p
Boeren buffet vanaf 10 p
Stamppot buffet vanaf 10 p
Luxe buffet vanaf 10 p
Charcuterie schaal met diverse specialiteiten zoals brisket, porchetta en truffelsalami
Saucijzenbroodjes
Wraps

Webshop of ophalen in de winkel

Wilt u voor de feestdagen of een andere speciale gelegenheid genieten van onze specialiteiten? Voor advies komt u gerust langs in onze slagerij aan ’t Nieuwe Erf in Lunteren, wij adviseren u graag.

Of bent u op zoek naar overheerlijk BBQ-vlees? Kom dan langs in onze winkel, wij adviseren u graag. Voor meer informatie, vragen of bestellingen neemt u contact met ons op door te bellen naar 0318 - 484938 of door een e-mail te sturen naar info@topslagerijabvanleeuwen.nl. Vanaf heden is het ook mogelijk om een online bestelling te plaatsen in onze webshop.