Varkensvlees

Gecertificeerd scharrelvarkensvlees

De dieren krijgen normaal de tijd om te groeien en worden gevoerd met het meest hoogwaardige voer.

Ook het varkensvlees komt uitsluitend van vrouwelijke dieren. Doordat we de varkens zelf uitsnijden, profiteert u van een verse vleesproductie voor onze worstmakerij en -zouterij. Ons vlees wordt dagelijks met passie bereid en dat verschil proeft u!

Spare rib
iberico-varkenvlees-iberdeli

Vers Ibérico varkensvlees

Het Ibérico varkensras staat bekend als het beste ras ter wereld. Vers Ibérico vlees wordt gekenmerkt door een hoge concentratie intramusculair vet. Dit wordt ook wel gemarmerd vlees genoemd en het zorgt ervoor dat het vlees buitengewoon smaakvol is. De marmering van Ibérico vlees is een klasse apart van dat van andere varkenssoorten. Niet voor niets wordt het Ibérico ras ook wel de ‘Wagyu’ onder de varkens genoemd.

Webshop of ophalen in de winkel

Wilt u voor de feestdagen of een andere speciale gelegenheid genieten van heerlijk vers wild of ander vlees? Voor advies komt u gerust langs in onze slagerij aan ’t Nieuwe Erf in Lunteren, wij adviseren u graag.

Of bent u op zoek naar overheerlijk BBQ-vlees? Kom dan langs in onze winkel, wij adviseren u graag. Voor meer informatie, vragen of bestellingen neemt u contact met ons op door te bellen naar 0318 - 484938 of door een e-mail te sturen naar info@topslagerijabvanleeuwen.nl. Vanaf heden is het ook mogelijk om een online bestelling te plaatsen in onze webshop.