Vers wild

Vlees van wild uit de vrije natuur: heel lekker en verantwoord.

Vlees van wild dat in de vrije natuur heeft geleefd is niet alleen heel lekker, maar ook erg verantwoord. Het traditionele wildseizoen start in oktober, maar er is het hele jaar door prachtig vers wild verkrijgbaar.

Als Topslager willen wij eerlijk en vers vlees, heerlijke smaken en verse producten. Het assortiment wild en wildproducten is enorm breed en daarbij is een dagverse levering van verse wildproducten een prachtige toevoeging voor een tevreden consument.

vers wild en gevogelte
website wild1

Wildproducten uit eigen keuken

Ook in de eerste maanden van het jaar is er nog prachtig vers wild verkrijgbaar. Vers wild van hoge kwaliteit bestelt u eenvoudig bij onze ambachtelijke slagerij met voortreffelijk vlees in Lunteren, nabij Ede. Diverse wildproducten komen uit eigen keuken, bijvoorbeeld ons Veluws wildstoofpotje en smakelijke wildgehaktballetjes.

Wij hebben als doel het wild toegankelijk te maken voor iedereen. Veel mensen hebben voorkeur voor eenvoudiger smaken die te creëren zijn door het wild te combineren met bijvoorbeeld groenten of fruit. Wilde eendenborst kun je ook sous-vide garen. Van fazant kun je een stoofpotje maken, waarbij je het vlees konfijt in vet of serveren met pompoenrisotto. De combinatiemogelijkheden zijn eindeloos, probeert u het gewoon eens uit.

Wild is een specifiek stukje vlees en dat verdient zeker een plek op uw menu.

Webshop of ophalen in de winkel

Wilt u voor de feestdagen of een andere speciale gelegenheid genieten van heerlijk vers wild of ander vlees? Voor advies komt u gerust langs in onze slagerij aan ’t Nieuwe Erf in Lunteren, wij adviseren u graag.

Of bent u op zoek naar overheerlijk BBQ-vlees? Kom dan langs in onze winkel, wij adviseren u graag. Voor meer informatie, vragen of bestellingen neemt u contact met ons op door te bellen naar 0318 - 484938 of door een e-mail te sturen naar info@topslagerijabvanleeuwen.nl. Vanaf heden is het ook mogelijk om een online bestelling te plaatsen in onze webshop.